Wees zeker van een grondige heftruckopleiding

0
heftruckcertificaat

Na een heftruck opleiding ontvangen de cursisten een heftruckcertificaat. Hiermee kan je aantonen aan de Arbowet en verzekeraars dat jij en je medewerker(s) er alles aan hebben gedaan om de veiligheid op de werkvloer te vergroten en te waarborgen. Met de opleiding leren de cursisten veiliger en efficiënter te werken met de heftrucks. Wij besteden tijdens de heftruckopleiding veel aandacht aan de praktijk en veiligheid.

Waarom kies je voor een externe partij?

Een heftruck opleiding is noodzakelijk voor een werknemer die dagelijks een heftruck bestuurt. Een bedrijf die gebruik maakt van heftruck dient volgens de Arbowet en verzekeraar de medewerkers die hiermee werken grondig te instrueren. Wanneer je dit laat doen door andere medewerkers die al jaren in dienst zijn heb je geen bewijs dat de instructies grondig zijn gegeven. Door ons in te zetten ben je er van verzekerd dat de instructies grondig zijn gegeven, aan het einde ontvangen de cursisten namelijk een heftruckcertificaat. Met onze heftrucktraining zijn de heftruckbestuurders bekend met eventuele onveilige werksituaties. Tevens kunnen zij nieuwe ervaringen delen met de bestaande heftruckchauffeurs. Je bent er zeker van dat de training goed wordt gegeven, hiermee vergroot je de heftruck veiligheid binnen de werkplek.

Een heftruckopleiding met veel diversiteit

Tijdens de heftruckopleiding leren heftruckbestuurders te rijden op verschillende modellen heftrucks. Een driewieler, vierwieler en nog meer verschillende maten allemaal met een ander soort draaias. Er wordt doorgaans veel geoefend met verschillende soorten pallets met verschillende ladingen, denk hierbij aan ladingen met vloeistof of een zeecontainer. De cursisten ontvangen pas een certificaat op het moment dat zij de heftruck volledig onder controle hebben en de theorie goed beheersen. De heftruckopleiding is dus geen kleinigheid. Tevens kan de heftruckopleiding gecombineerd worden met een reachtruck opleiding, hierdoor ontvangen de cursisten niet alleen een heftruckcertificaat maar ook een reachtruckcertificaat.

heftruckopleiding