Tophuisdecoratie voor de winter van 2019

0

De winter is niet alleen het seizoen dat het jaar eindigt; het is ook het seizoen dat de overgang naar een nieuw maakt! We voelen allemaal de wind van verandering vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen te vallen en de drang om op te knappen en nieuw leven in het huis te brengen steekt zijn kop uit.

Stijlen om te volgen

Als je niet de tijd of het budget hebt om je eigen stijl te maken, is het misschien gemakkelijker om een van de stijlen te volgen die in dit interieurblog terugkomen:

Shabby Chic

Voor de romantici kan shabby chic een reis terug in de tijd zijn, toen dingen eenvoudiger waren en het leven meer smaak had. Dit is een van de beste stijlen om mee te werken in de winter omdat het ons doet denken aan familie en vreugde. Het verwarmt ook het hart met zachte kleuren (roze, turkoois, wit, lichtgroen en misschien beige) en mooie bloemrijke decoraties.

Scandinavisch

Scandinavisch design bevordert een leven van eenvoud en openheid. De combinatie van witte kleuren en houten meubels doet de geest denken aan de zware winters in het noorden, waar mensen warm worden met wollige vesten en rond de open haard zitten, warme chocolademelk drinken en leuke verhalen vertellen.

De stijl vertaalt zich in bollen en rechte lijnen met behoud van zoveel mogelijk open ruimte. Dus als je de schoonheid van dingen zonder sierlijke elementen wilt zien, is dit de stijl voor jou!

Industrieel

Met een meer robuuste aanpak en een focus op staal en ijzer, kan dit een beetje te koud zijn voor de wintermaanden; Als u echter houten meubels of hoogtepunten toevoegt en een paar felgekleurde tapijten en stoffering opneemt, werkt dit misschien wel.

Industrieel decor werkt beter in kamers met bakstenen muren omdat de combinatie een professionele en comfortabele omgeving creƫert.

Nu je enkele richtlijnen hebt om je winter minder saai en koud te maken, moet je overwegen welke van de hierboven genoemde stijlen het beste bij je past. Raadpleeg een woonwebsite! Beelden zeggen immers meer dan woorden