MyGo: Direct een vakman bij jou in de buurt

0

Wanneer je een eigen huis bezig krijg je vroeg of laat te maken met verschillende klussen in en rondom je huis. Er kan bijvoorbeeld een lekkage optreden, dakpannen die eraf waaien door een storm of een stroomstoring. Je wilt natuurlijk dat dit zo goed mogelijk opgelost wordt en soms heb je een geschikte vakman nodig om je daarbij te helpen. Via mygo.nl kun je snel en eenvoudig allerlei vakmannen vinden bij jou in de buurt.

Waarmee kan MyGo helpen?

Bij MyGo vind je honderden erkende specialisten uit alle vakbranches die te maken hebben met klussen in en rondom een woning. Met behulp van de MyGo matchmaker kun je gemakkelijk jouw klus, branche en locatie invoeren waardoor je snel en eenvoudig de juiste vakman voor jouw project kunt vinden. Denk hierbij aan erkende elektriciens, loodgieters, cv-monteurs, dakdekkers, hoveniers, lekdetectiebedrijven, rioolspecialisten, slotenmakers, verhuisbedrijven en meer. Bekijk en vergelijk vervolgens de bedrijven aan de hand van verschillende factoren zoals bedrijfsinformatie, recensies en keurmerken. Kies daarna de specialist die het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Waarom MyGo inschakelen?

MyGo werkt uitsluitend samen met bedrijven die over erkende vakmannen beschikken. Wanneer je een specialist van MyGo inschakelt weet je dat je klus door een ervaren vakman uitgevoerd wordt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de uitvoering van jouw project. De vakmannen van MyGo zorgen er altijd voor dat ze hun werkzaamheden zo goed mogelijk uitvoeren, zodat ze hun klanten tevreden achterlaten.

In contact komen met een vakman van MyGo

Op mygo.nl vind je de MyGo matchmaker. Hier kun je snel en eenvoudig vakmannen vinden op basis van jouw selectie. Je kunt vervolgens één of meerdere offertes aanvragen, zodat je een goed beeld krijgt van de totaalprijs voor jouw project. Ook is het mogelijk om direct contact op te nemen met een geschikte specialist. Dat doe je door te bellen naar 085 – 432 00 32. Je wordt dan doorgeschakeld met een geschikte vakman die bij jou in de buurt actief is en past bij jouw wensen en behoeften. MyGo zorgt er altijd voor dat de vakman niet te ver hoeft te rijden, zodat we de voorrijkosten zo laag mogelijk kunnen houden.