Jouw mobiele telefoon

0
Brodit Proclip

Je mobiele telefoon, die is belangrijk voor je. Want niet alleen word je ermee gebeld en kan je ermee bellen, de huidige smartphone kan zoveel meer dan dat. Jij Whatsappt heel wat af, en daarnaast verstuur en ontvang je talloze sms-jes. Je Facebook geeft regelmatig een teken van leven, zodat jij continu op de hoogte bent van de ontwikkelingen in de wereld om je heen. Vrienden en familie, ze zijn opeens continu heel dicht om je heen.

Op je mobiele telefoon ben je zuinig

Omdat jij als gebruiker nogal wat eisen stelt aan je mobiele telefoon heb je een zorgvuldige keuze gemaakt toen je een mobiele telefoon kocht. Of je er nou één kreeg toen je een abonnement aanschafte of dat je er één in de winkel hebt uitgezocht; je mobiele telefoon is iets waar je heel zuinig op bent. Je beschermt hem met alle zorgvuldigheid. Je mobiele telefoon zal nooit zomaar in je broekzak zitten zonder bescherming; je hebt er – nog voor je mobieltje voor de eerste keer je huis verliet – zorgvuldig een hoesje voor uitgezocht. En daarnaast heb jij je mobieltje voorzien van de nodige accessoires. Een leuk headsetje en praktische oplaadkabels.

Jouw mobieltje en Brodit

Wat zou het toch mooi zijn als je jouw mobieltje voor altijd kon meenemen in je auto op een manier die jouw mobiele telefoon eer aan doet. En die methode is er nu gelukkig. De ontwerpers van Brodit ontwierpen een methode waarop je jouw kostbare mobieltje kan meenemen in de auto zonder dat je afbreuk hoeft te doen aan het design van je mobiele telefoon. In de auto hangt jouw mobieltje in een houder die speciaal op maat is gemaakt op jouw type en merk mobieltje. En die houder zit stevig verklonken in je dashboard. Dat betekent: geen rondvliegende mobiele telefoon bij een noodstop, verkeersveiligheid ten top, en jouw mobieltje altijd in het zicht. Een Brodit Proclip: het leven is mooi.