Grondige instructies gegeven door BLOM Hengelo

0
heftruck-curcus

Heeft u een onderneming die dagelijks gebruik maakt van heftrucks? Is uw onderneming gevestigd in Twente? Dan is BLOM opleidingen in Hengelo de juiste keuze. De Arbowet en verzekeraars verplichten ondernemingen om hun medewerkers te voorzien van grondige instructies alvorens zij een heftruck gaan besturen. BLOM opleidingen in Hengelo kunnen uw medewerkers als geen ander voorzien van deze grondige instructies. Na de heftruckopleiding met een voldoende te hebben afgerond, ontvangen zij een heftruckcertificaat. Dit geeft aan dat u en uw medewerkers er alles aan hebben gedaan om de veiligheid op de werkvloer te vergroten en te waarborgen.

Wat kunnen uw medewerkers verwachten tijdens de heftruckopleiding?

Tijdens de heftruckopleiding wordt de theorie en praktijk met elkaar afgewisseld. We leren uw medewerkers in verschillende soorten heftruck te rijden, op deze manier worden zij breed opgeleid. Tevens trainen we uw medewerkers om verschillende producten op meerdere manieren op te pakken en deze vervolgens te verplaatsen. Voor de ultieme beheersing zijn slalommen, doorrijgangen en cirkels aangelegd waarmee de medewerkers hun draai en rijhoeken kunnen leren te beheersen.
Er wordt dus veel aandacht besteed aan zowel de theorie als de praktijk. Na beide onderdelen zal er een examen afgelegd moeten worden, wanneer deze is behaald ontvangt de cursist zijn/haar certificaat.

BLOM opleidingen hengelo