Een gassoort dat veel gebruikt wordt in productie processen

0

Bij de productie processen van verschillende bedrijven wordt er veel gebruik gemaakt van technische gassen. Net zoals jij als ondernemer zijn veel van onze klanten werkzaam in de metaalverwerking, metaalbouw, elektronica, glasproductie, voedingsmiddelenindustrie en gezondheidssector. Er zijn dus veel verschillende industrieën die allen gebruik maken van deze technische gassen. De meest bekende technische gassen voor deze industrieën zijn argon, helium, stikstof, waterstof en zuurstof.

Technische gassen gebruiken bij verschillende toepassingen

Wanneer je werkzaam bent in de metaalverwerking, zal je veel te maken hebben met las processen. Dit is namelijk de industrie waar de gassen het meest gebruikt worden. Maar niet bij alle lastechnieken wordt gebruik gemaakt van hetzelfde gas. Technische gassen worden ook veel gebruikt bij het solderen. Zo zijn er verschillende soleer technieken die je kan gebruiken. Alleen wordt niet bij elke soldeer techniek technisch gas ingezet. Elke techniek heeft natuurlijk zijn eigen manier, waardoor er niet altijd gas nodig is om het in gang te kunnen zetten.

Waarom zijn wij de beste leveranciers van technische gassen?

Wij beschikken over een lastechnisch centrum waar al onze techneuten klaarstaan om jou te helpen. Daarnaast beschikken wij ook over een uitgebreid aanbod van technische gassen. In dit aanbod kan je kiezen uit veel verschillende gassen, om deze keuze iets makkelijker te maken staan onze specialisten voor je klaar.
Van het perfecte gasmengsel tot het op de individuele eisen afgestemde verzorgingsconcept: bij ons ben je aan het juiste adres. Wij ontwikkelen met kennis, kunde en perfectie precies de juiste innovatieve oplossing voor al onze klanten. Daarmee verschaffen wij onze klanten een grote voorsprong op hun concurrentie.
Wij zijn uitgegroeid tot een Europees gericht marktspeler voor industriële gassen. Ons aanbod bevat honderden industriële gassen en gasmengsels, levensmiddelen en koudemiddelen. Wij hebben dus heel veel ervaring met het leveren van gassen, bij ons ben je dus zeker van goede gassen.

technische gassen