Feestlocaties Groningen

0

Hoe geef je een feest tijdens Corona?

Deze tijden zijn zo raar… het coronavirus, ofwel covid-19, domineert het nieuws. We zitten gedeeltelijk in een lockdown en jonge kinderen weten al dat ze in hun elleboog moeten hoesten en niezen. Het woord mondkapje zit zelfs al in hun vocabulaire.

Tijden zijn misschien raar en lijkt soms misschien even stil te staan. De wereld draait echter wel gewoon door. Dat betekent dat we gewoon ouder worden en mijlpalen behalen. We gaan met pensioen of hebben andere redenen om een feestje te geven. Naast dat de redenen blijven komen, zal onze wil ook niet zomaar veranderen. Wij zijn namelijk sociale dieren. Ook willen we graag ons geluk delen met onze dierbaren. Wil jij in deze tijd een feest geven? Doe dit dan met gezond verstand!

Het juiste moment

Heb geduld en ga op zoek naar een goede feestlocatie! Het is niet slim om thuis in de weer te gaan met je meubels om daar tijdelijk ruimte te creëren voor een x-aantal gasten, omdat de horeca tijdelijk gesloten is. Ga je dit wel doen dan weet je zeker dat je niet genoeg ruimte kunt bieden aan al jouw gasten. Ook zal de kans op een geslaagd feest zeer klein zijn, omdat je zelf veel te veel moet doen. Zelfs als je hulp in hebt geschakeld, zal je dit automatisch wel gaan doen. Je bent per slot van rekening in je eigen huis. Naast al deze redenen staat natuurlijk voorop dat het gewoonweg niet mag tijdens een (gedeeltelijke) lockdown, een feestje geven. Maar wees gerust, er komt hoe dan ook weer een versoepeling van de maatregelen. Ga nu dus vast op zoek naar feestlocaties in Groningen, Utrecht of Breda. Waar, dat maakt in principe niet uit. Ze zijn straks allemaal optimaal voorbereid op jouw feest!

Het nieuwe samenzijn

Wat doe je dan in de tussentijd? Wees innovatief! Ga bijvoorbeeld een conference call met je vrienden houden. Of spreek af om dezelfde film of serie te gaan kijken op hetzelfde moment. Maak hier dan een app groepje voor aan. Zie het als een soort van ‘Mol-talk’ in het klein. Je kunt met je vrienden lekker losgaan over het verloop van jullie favoriete serie of samen de afloop van een film bespreken. Je kunt natuurlijk ook een digitale book-club houden. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden. Nodig je familie en vrienden uit om deel te nemen aan jouw online activiteiten. En als je het gesprek opent bij verschillende mensen, zal je erachter komen dat je met meer van hen wat gemeen hebt dan je dacht. Je verbintenis kan alleen maar groeien, ook op afstand!