Cup cake vormpjes koop je bij Sola Fabriekswinkel

0

Traktatie

Vier jij binnenkort een verjaardag? En zoek jij een lekkere traktatie uit op school? Dan heb ik een geweldig idee voor jou. Wat dacht je van een zelfgemaakte taart of nog lekkerder muffins. Een muffin is een licht klein cakeje. Wist je dat muffins geen boter bevatten? Het bevat namelijk olie. Je kunt een muffin zo mooi en lekker mogelijk maken. Zo bestaan de muffins uit vele variaties zoals chocolade, aardbei, kersen. Ook kun je ervoor zorgen dat je een gezonde muffin maakt. De muffins kun je namelijk vullen met groente. Muffins worden het vaakst naast een kopje thee of bij het ontbijt gegeten. Een ander vorm van muffins zijn cup cakes. Een cup cake is een klein gebakje die op verschillende manieren worden versierd. De meeste mensen vinden een cup cake lekkerder smaken dan een muffin. Dit komt omdat de smaak anders in. Een cup cake is namelijk zoeter dan een muffin. Wil je weinig geld uitgeven aan traktatie? Geen probleem, je kunt een cup cake ook zelf gaan maken.

Ingrediënten

Hoe maak je een cup cake? Een cup cake kun je makkelijk zelf gaan maken. Het gaat je alleen maar tijd kosten. Je hebt de volgende ingrediënten nodig voor een cup cake?

  • 2 eieren
  • 125 gram bakmeel ‘’zelfrijzend’’
  • 125 gram boter
  • 125 gram basterdsuiker
  • Half pakje vanillesuiker
  • 3 eetlepels melk

Stappen

Met dit recept kun je 12 cup cakes maken. Verwarm de over op 200 graden, waarom? Zo hoef je niet wachten als je het beslag klaar hebt. Doe alles behalve de melk in een bakje en meng dit goed door elkaar met een mixer. Voeg tijdens het mengen de melk toe. Als het beslag klaar is, kun je de vormpjes alvast klaarzetten. Het beslag verdeel je evenveel op de vormpjes. Wacht 20 minuten. Als de cup cakes lichtbruin zijn, dan betekent dat het cup cake opgegeten kan worden. Je kunt de cup cake zo mooi mogelijk versieren. Opzoek naar vormpjes? Sola Fabriekswinkel heeft een breed assortiment van vormpjes.