Buitenhaarden

0
Buitenhaard

Het wordt herfst, de dagen worden korter, en de avonden steeds langer. Maar toch is het nog mooi weer buiten, alleen in de avond kan het flink afkoelen. Je wilt het natuurlijk wel lekker warm hebben als je buiten zit. Hiervoor kun je dekens gebruiken, maar je kunt natuurlijk ook een buitenhaard aanschaffen. Dit is eigenlijk een houtkachel voor buiten, alleen geeft een buitenhaard een andere warmte af. Maar er zijn nog veel meer voordelen van een buitenhaard.

buitenhaard

Voordelen

Een buitenhaard wordt dus veel gebruikt door mensen die in het voor-en najaar buiten willen zitten. Dankzij de warmte die de haard afgeeft is het dragelijker om op de koudere avonden buiten te zitten. Andere voordelen zijn:

  • Een buitenhaard geeft sfeer en gezelligheid
  • Een buitenhaard kan ook als barbecue gebruikt worden.
  • Een buitenhaard kan ook in een gasvorm aangeschaft worden.

Er zijn ook diverse accessoires bij een buitenhaard te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan een rek waar je hout in kunt bewaren, maar ook zijn er tafels en barbecues bij te verkrijgen.

Buitenhaard bestellen

Er zijn veel verschillende soorten haarden te bestellen met verschillende specificaties. Maar hoe weet je nou welke haard je moet bestellen? Bekijk als eerste welke specificaties de buitenhaard volgens jou moeten hebben. Wil je hem uitbreiden? Of wil je alleen een buitenhaard voor de warmte?

De goedkoopste buitenhaard is de Bad Boys Brand Mini Me buitenhaard, deze buitenhaard is €179. Dit is een tafelmodel, en staat dus op je tuintafel. Als je deze mini haard wilt laten branden moet je wel zorgen dat je kleine stukjes hout hebt, en probeer hem de hele avond op te stoken. Hij is gemaakt van staal, hij zal na gebruik uieraard wel een roestige kleur krijgen. Je kan dit voorkomen om hem helemaal in te smeren met lijnzaadolie. De haard kan natuurlijk ook als accessoire gebruikt worden.

De duurste die bij de HaardenStore te verkrijgen is, is de Bad Boys Brand sparta gate buitenhaard, en kost €999. Dit een van de grootste buitenhaarden. Ook deze kan natuurlijk als barbecue gebruikt worden.

Let natuurlijk wel op waar je een buitenhaard koopt. Dit moet natuurlijk wel een goede webshop of winkel zijn.