Een kantoorruimte huren in Rotterdam

0

Werken vanuit huis op je eigen tijden, dat klinkt natuurlijk voor iedereen heel aantrekkelijk. Maar heel verstandig is het niet. Als zzp’er bepaal je al veel zelf, en thuis werken is niet voor iedereen weggelegd. Hieronder een aantal voordelen die jou kunnen helpen bij het beslissen om een kantoorruimte in Rotterdam te huren.

Je werkt veel efficiënter

Het is erg fijn om lekker thuis op je eigen tempo te kunnen werken, en niet de deur uit te hoeven met het risico op files of ander ongemak in het verkeer. Het risico is alleen dat je sneller afgeleid bent, omdat je werkt in dezelfde omgeving als daar waar je normaal je vrije tijd besteed. Dit maakt dat je minder geconcentreerd werkt en dus langer over dingen doet dan nodig. Dit kan voor jezelf heel onhandig zijn als je niet gedisciplineerd genoeg bent. Je bent snel geneigd om andere dingen tussendoor te gaan doen, of bijvoorbeeld te tv aan te zetten. Daarnaast is het huren van een kantoor in Rotterdam ook heel handig. Je zit een stuk centraler, en je stelt hiermee voor jezelf vaste werkuren vast. Zo kom je, net als mensen met een kantoorbaan, in een vast werkritme. Dit is voor jezelf en je lichamelijke rust veel beter. Laat opstaan en ’s avonds doorwerken is er dan (in de meeste gevallen) niet meer bij, en afleiding ook niet.

Professionele uitstraling

Een kantoorruimte huren brengt meer voordelen met zich mee. Wanneer je bijvoorbeeld een zakelijke afspraak hebt zal je al snel buiten de deur, bijvoorbeeld een koffietentje, afspreken. Hiermee laat je niet een erg professionele indruk achter bij een potentiele klant. Daarnaast is het voor jezelf ook onhandig omdat je nooit alleen zit en er mensen zijn die het gesprek opvangen terwijl ze niks met deze informatie te maken hebben. Hier heb je bij het huren van een kantoorruimte geen last van. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om gebruik te maken van bijbehorende vergaderruimtes en andere services.